Екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер-молодший (50-0, 27 КО) показав свою колекцію золотих годинників з діамантами.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Мейвезер в Instagram опублікував відео.
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Нагадаємо, Флойд Мейвезер натякнув на повернення в бокс.
На своїй сторінці в Instagram Мейвезер опублікував нове відео, де показав фрагмент тренування в залі.
Відео відразу ж викликало хвилю чуток навколо його повернення.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Флойд Мейвезер в черговий раз прокоментував можливий реванш з екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-4).

За словами Мейвезера, йому більше не потрібні бої.

Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор

"Що? Ех, хлопчик-хлопчик. Всі ці дітлахи - циркові клоуни. Вони не можуть обійтися без грошей Мані-Мея.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Вони будуть продовжувати йти моїм шляхом. Але я сміюся, я живу, і я продовжую ходити в банк. Бої? Та навіщо мені бої? Я і так є у Forbes", - заявив Мейвезер.

агадаємо, бій Мейвезер - Макгрегор відбувся в серпні 2017 року, і проходив за правилами боксу. Флойд переміг Макгрегора технічним нокаутом у десятому раунді.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки.