У суботу, 10 серпня, відбувся центральний матч третього туру української Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Шахтарем". Зустріч на НСК "Олімпійський" завершився з рахунком 1:2 на користь гірників.

Після фінального свистка між гравцями команд сталася сутичка.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У телетрансляцію потрапив інцидент, де "динамівці" Де Пена, Соль, Гармаш, Андрієвський та Бойко ледь не побилися з Ісмаілі, Дентіньо, Тайсоном, Аланом Патріком, Хочолавою з "Шахтаря". При цьому що за мить до цього Соль та Ісмаілі потисли один одному руки після завершення матчу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вже з перших хвилин гри "Шахтар" взяв ініціативу у свої руки й значно більше часу володів м'ячем. Перший гол на 20-ій хвилині забив Мораєс. Кияни довго намагалися довести арбітру, що під час гольової передачі м’яч вийшов за лицьову лінію, але рефері не відмінив своє рішення. Можливо, це і стало причиною невдоволення киян.

Якби суддя не зарахував це гол, матч завершився б з рахунком 1:1. Однак за результатами гри, перемогу здобув "Шахтар".

Зазначимо, що нинішнього сезону команди вже зустрічалися. 28 липня в Одесі суперники розіграли Суперкубок України. Вольову перемогу з рахунком 2:1 здобуло "Динамо".

Нагадаємо, що захисник лондонського "Челсі" бразилець Давид Луїс перейшов в "Арсенал".

Як повідомляв портал Знай.ua, Динамо - Шахтар: текстова трансляція матчу, що відбувається просто в цю секунду.

Також портал Знай.ua писав, що півзахисник німецького "Шальке" і збірної України Євген Коноплянка найближчим часом офіційно стане гравцем турецького "Бешикташа".