Перспективний український суперважковаговик Ігор Шевадзуцький здобув чергову перемогу на професійному рингу. Наш боксер на вечорі боксу в Намібії потужним ударом нокаутував малавийца Аліка Огого.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ігор Шевадзуцкий

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що в Намібі на вечорі боксу 28-річний криворожанин переміг малавийца Аліка Огого. Бій завершився в першому ж раунді, коли африканець пропустив ефектний удар зліва.

Шевадзуцкий добыл третью победу на профи-ринге 😎 Украинец в Намибии досрочно остановил малавийца Алика Огого 👊 #бокс #новостибокса #шевадзуцкий #лакипанчнет #boxing #boxingnews #shevadzutskiy #luckypunchnet

Geplaatst door Luckypunch.net op Zaterdag 10 augustus 2019

Нагадаємо, Кличко після програшу Джошуа здивував фанатів заявою: "Я переміг".

Як повідомляв Знай.uа Усик перед дебютом у супертяжі перетворився на Сашу Білого: "За все, що ми робимо...".

Знай.uа писав, Руїс зустрівся з Тайсоном на його марихуановому курорті.