Британський екс-чемпіон світу Тайсон Ф'юрі і американець Деонтей Уайлдер стануть найскладнішими суперниками для екс-абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО), який готується до дебюту в хевивейті.
Таку думку висловив чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (11-0, 7 КО). Але, за словами Берінчика, їх обох Усик зможе подолати.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Тайсон Ф'юрі буде складним, тому що він непередбачуваний. Уайлдер теж незрозуміло звідки б'є, але в його випадку можна припустити, прочитати і показати якусь тактику, що буде важко зробити з Тайсоном Ф'юрі. Я думаю, всі ці боксери отримають по зубах.
Олександру Усику вони по зубах. Він їх "з'їсть", підготується до кожного суперника. В кожному бою потрібна своя тактика, техніка і стиль ведення поєдинку. Я думаю, в Усика це все є", - передає слова Берінчика Sportarena.
Тайсон Ф'юрі
Тайсон Ф'юрі

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Олександр Усик проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі 12 жовтня.

Вечір боксу відбудеться на Wintrust Arena в Чикаго (США).
Ім'я суперника поки офіційно не оголошено, однак, швидше за все це буде камерунський боксер Карлос Такам (36-5-1, 28 КО).

Карлос Такам, Getty Images
Карлос Такам, Getty Images

Нагадаємо, Олександр Усик полетів у США для підготовки до цього бою.

Тренувальний збір українця проходить в Окснарді (Каліфорнія).
Стало відомо, що за цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
В разі перемоги у цьому бою Усик претендуватиме на значно більші гонорари в наступних поєдинках в суперважкій вазі.
Як раніше писав Знай.ua, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.