Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі 12 жовтня.
Вечір боксу відбудеться на Wintrust Arena в Чикаго (США).
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Ім'я суперника поки офіційно не оголошено, однак, швидше за все це буде камерунський боксер Карлос Такам (36-5-1, 28 КО).

Карлос Такам, Getty Images
Карлос Такам, Getty Images

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Промоутер Усика, генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк поділився амбіційними планами.
"Чесно кажучи, хотілося б досягти того ж, чого досягли в крузервейті - стати абсолютними чемпіонами світу. Але це ще не вершина. Ми будемо боротися за спадок. Усик повинен стати хрестоматійним боксером. Він повинен стати зіркою масштабу Майка Тайсона, Мухаммеда Алі, Евандера Холіфілда, Леннокса Льюїса, братів Кличків - це як мінімум. Потрібно добре робити свою справу і бути терплячим, і через деякий час успіх сам знайде смиренного шукача", - сказав Красюк.
Стало відомо, що до цього бою Усик готується під керівництвом Анатолія Миколайовича Ломаченка, батька і тренера чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО).
Фото одного з тренувань опубліковано на офіційній сторінці Усика і Ломаченка в Instagram.

За цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
В разі перемоги у цьому бою Усик претендуватиме на значно більші гонорари в наступних поєдинках в суперважкій вазі.
Як раніше писав Знай.ua, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще