У Китаї розпочався найбільший кіберспортивний чемпіонат The International 2019, в якому кращі гравці змагатимуться у віртуальних баталіях MOBA-гри Dota 2. Протягом півтора тижнів найсильніші гравці боротимуться за призовий фонд у розмірі 33 мільйони доларів, а найкраща команда зірве куш у розмірі 15 мільйонів доларів – решту суми розділять другі і треті переможні місця, передає "Сьогодні".

The International 2019 проходить в китайському Шанхаї

Чудова новина!
Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Із 15 по 18 серпня відбудеться груповий етап чемпіонату The International 2019, а за його підсумками турнір покинуть два колективи. Решта 16 команд вийдуть у плей-офф і з 20 по 25 серпня зіграють на шанхайському стадіоні "Мерседес-Бенц Арена". Матчі починаються в 4 години ранку за київським часом.

Одна лише участь у цьому змаганні — велике досягнення: щоб отримати запрошення, команди повинні показувати хороші результати протягом усього сезону, що непросто в умовах, коли правила гри змінюються від турніру до турніру. До речі, серед учасників будуть і українські команди в обличчі Natus Vincere і Virtus.pro.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще
Як писав Знай.uа, екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі 12 жовтня. Вечір боксу відбудеться на Wintrust Arena в Чикаго (США).

Як повідомляв портал Знай.uа, менеджер розповів про травму Олександра Усика і терміни відновлення.