Про те, що екс-чемпіон Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Конор Макгрегор повинен отримати строк, після того, як напав на літнього чоловіка в пабі, вважає діючий чемпіон Хабіб Нурмагомедов.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що інцидент стався 6 квітня в пабі Marble Arch Pub в Дубліні. Ірландський боєць купив у пабі віскі і став всіх пригощати. Проте один з відвідувачів кілька разів відмовився від алкоголю. МакГрегор вдарив незнайомця, після чого моментально втік. Про це пишуть британські ЗМІ.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Це дійсно дуже погано. Навіть якщо літня людина вдарить тебе по обличчю 10 разів, ти не можеш їй відповісти. Ми повинні поважати людей похилого віку. Думаю, Конора повинні посадити у в'язницю. Він повинен задуматися про подію. Сьогодні він б'є старого, а що буде завтра?", – заявив Хабіб.

Нагадаємо, здичавілого Макгрегора після бійки осадив колишній фанат.

Як повідомляв Знай.uа Макгрегор побився в барі через відмову випити з ним: відео.

Знай.uа писав, Лобода розсмішила розминкою перед концертом: "На бій з Макгрегором".