Відомий український боксер, екс-чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик, який дійшов до надважкої ваги, продовжує підготовку до свого дебюту в суперважкому дивізіоні.

Відомо, що на своїй сторінці в Instagram Олександр опублікував фотографії тренувальних занять на сонячному пляжі Малібу, в Майамі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, на одній з фотографій Усик зображений здійснюючи забіг по місцевих пісках – явно тренування з прицілом на підвищення витривалості. А на іншій ілюстрації Олександра Усика можна побачити жанглюючим кульками а-ля фокусник – про відпрацювання спритності рук і координації український боксер теж не забуває.

Нагадаємо, офіційно призначений дебют Усика в хевівейті: дата і місце.

Як повідомляв Знай.uа The International 2019: найкращий гравець в Dota 2 отримає 15 мільйонів доларів, коли вболівати за українців.

Знай.иа писав, чемпіонат світу в Росії: після скандалу українські боксери зважилися на неймовірне, такого не очікував ніхто.