У Росії померла 25-річна бігунка Маргарита Плавунова, багаторазова чемпіонка Тамбовської області і призер чемпіонату ЦФО. Про це повідомляє місцева федерація легкої атлетики.

Як повідомляють близькі, спортсменка тренувалася у родичів у селі. Ввечері 19 серпня Маргарита відправилася на пробіжку і їй стало погано. Швидка констатувала зупинку серця.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Родичі стверджують, що проблем зі здоров'ям у спортсменки не спостерігалося, можливо, причиною смерті стали сильні навантаження. Під час розтину у Плавунової виявили гостру серцеву недостатність.

Нагадаємо, футболіст Динамо засвітився у кліпі відомого репера.

Як повідомляв портал Знай.uа, Усик зустрівся з найбільш грізною зіркою Голлівуду.

Також Знай.uа писав про те, Вукоєвич розповів, що з ним було після гучного "Слава Україні".