Британський екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО), який сенсаційно програв всі свої пояси мексиканцю Енді Руїсу-молодшому (33-1, 21 КО), заявив, що шкодує про те, що зробив напередодні того бою.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Нагадаємо, на прес-конференції перед боєм Джошуа дав потримати, на той момент, свої пояси мексиканцю і дозволив попозувати з ними.
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа і забрав всі його пояси, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа і забрав всі його пояси, Getty Images
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Джошуа заявив, що це відбилося на ньому на психологічному рівні.
"Враховуючи минуле, я б, напевно, порадив будь-якому іншому боксеру не давати супернику свої пояси. Це така психологічна річ.
Раніше я завжди заявляв, що титули нічого не говорять про мене. Я був відповідальною людиною і чемпіоном ще до того, як став володарем тих поясів. Ці титули не диктували, якою людиною я повинен бути.
Я втратив пояси, але чемпіонський запал від мене нікуди не подівся. Бокс для мене - більше, ніж пояси. Бокс - це вміння створити чемпіонський спосіб мислення", - передає слова Джошуа Boxing Scene.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Енді Руїс та Ентоні Джошуа домовляються про реванш.

Бій відбудеться 7 грудня на нейтральній території - в столиці Саудівської Аравії Ер-Ряді.

Але Руїс відмовився проводити реванш в Саудівській Аравії.

Дивіться промо-ролик реваншу Руїс - Джошуа:

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.
Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.