Олімпійський чемпіон Ріо-2016 зі спортивної гімнастики Олег Верняєв розповів, як готується до Олімпійських ігор-2020, які пройдуть в Токіо.
В інтерв'ю для інтернет-видання "ВЕСТИ" спортсмен поділився мотивацією перед Олімпіадою, а також розповів про травми.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Нагадаємо, за останні два роки Олег Верняєв переніс чотири операції - дві взимку 2019 року і дві взимку 2018 року. Гимнасту прооперували обидві ноги і плече.
"У мене були операції на лівій і на правій нозі. Зараз процес йде, потихеньку відновлююся. На правій нозі все пройшло набагато краще, з лівою виникли деякі ускладнення. Але, в принципі, потрохи відновлююся, працюю.
Мотивація все та ж - завоювати якомога більше снарядів, гідно виступити в багатоборстві. Я кайфую від цього. Це не просто робота - це задоволення в моєму житті. Тому сили є - йдемо далі...
Олег Верняєв, Getty Images
Олег Верняєв, Getty Images
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Так, зараз мені вже 26 років, титули всі є. Але якщо порівнювати з періодом "до Ріо і зараз", то я не такий старий, як здається, а навпаки, більш досвідчений, змужнілий. Є чоловіча сила, досвід, розсудливість. Немає цього шаленого молодецького аби як, аби-куди. Зараз все конкретно і по справі. Конкретно добре, я відчуваю, що можу виступати. А якщо так, то навіщо йти? Відповідно, до цих слів потрібно прикладати величезні зусилля. Могти - це одне, а виступати і вигравати - зовсім інше. Намагаюся, працюю, терплю... Сподіваюся на краще", - розповів Верняєв.

Нагадаємо, Верняєв зізнався, що минулий сезон був для нього дуже важким.

Як повідомляв портал Знай.ua, американська гімнастка стала чотириразовою чемпіонкою світу.