Британський екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО), який сенсаційно програв всі свої пояси мексиканцю Енді Руїсу-молодшому (33-1, 21 КО), вважає, що топ-боксери його дивізіону уникають бою з ним.
"Я став чемпіоном у 16-му бою на профі-ринзі. Я постійно рухався вперед, а потім мені довелося битися з Руїсом. Тайсон Ф'юрі б'ється з Отто Валліном, але ніхто про це не говорить.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Я зустрічався з Валліном на любительському рингу. Уайлдер і Ф'юрі - найсильніші в хевівейті, вони не повинні проводити поєдинки з такими людьми.
Тайсон Ф'юрі
Тайсон Ф'юрі
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Я перейшов у профі пізніше, ніж вони. Однак вони все одно не хочуть битися зі мною, хоча найкращі повинні битися з найкращими.
Хлопці, з якими я повинен був вийти в ринг, відмовилися від найвигідніших пропозицій в боксерському світі.
Я дав людям можливість битися перед найбільшою в світі аудиторією, отримати величезну популярність, заробити найбільший гонорар і стати чемпіоном.
Вони відмовилися від цього. Погодився тільки Руїс. Хлопці, з якими я хотів би битися, розпланували свій графік на півтора роки. Вони морозяться від мене.
Уайлдер погодився битися з Ортісом, а в наступному бою проведе реванш з Ф'юрі", - розповів Джошуа.
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Як раніше повідомляв Знай.ua, Енді Руїс та Ентоні Джошуа домовляються про реванш.

Бій відбудеться 7 грудня на нейтральній території - в столиці Саудівської Аравії Ер-Ряді.

Але Руїс відмовився проводити реванш в Саудівській Аравії.

Дивіться промо-ролик реваншу Руїс - Джошуа:

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.
Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.