Відомий український боксер, екс-абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик іронічно відповів на коментар шанувальника, який поцікавився день якого саме прапора святкує Україна

Відповідна інформація з'явилася в Instagram Усика.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

На своїй офіційній сторінці чемпіон привітав українців з Днем прапору. В коментарях один із підписників вирішив поставити Усику питання: "З днем якого прапора, Саня?" і додав зображення прапору РФ, після якого поставив знак питання. Судячи з його сторінки, він наімовірніше громадянин Росії.

Усик не розгубився та відповів: "У вашому випадку з прапором ЛГБТ", і поставив відповідний прапор.

Нагадаємо, що менеджер відомого українського боксера Олександра Усика Егіс Клімас сумнівається в тому, що кримчанин проведе бій з росіянином Андрієм Федосовим.

Як раніше писав Знай.uа, Олександр Усик отримав травму і не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.

Як повідомляв портал Знай.uа, менеджер розповів про травму Олександра Усика і терміни відновлення.