Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик(16-0, 12 КО) не буде битися з російським суперважкоатлетом Андрієм Федосовим (31-3, 25 КО).

Про причини такого рішення Усик розповів в прямому ефірі на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Була інформація, що суперником стане Андрій Федосов. Ні. Він не буде моїм суперником. Чому? Ще перед цим обговорювали, що опонентом буде Олександр Повєткін... Я говорив, що я не хочу боксувати з цими хлопцями, тому що це обов'язково переведуть в політичну площину і будуть обзивати один одного грубими словами. Це мене не влаштовує, це мені не потрібно", - сказав Усик.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Усик зазначив, що скасовує бій через те, що не хоче, аби спортивне змагання переходило у політичну плоскість. За словами боксера, цей поєдинок будуть обговорювати занадто активно.

"Звичайно, я відмовився і від того, і від того поєдинку. Я не хочу цього бруду. Я нормально ставлюся до цих хлопців, до їх сімей. Не потрібно ніякого хайпу, мовляв, Усик відмовився боксувати з росіянином, який він красень... Ніякий не красень, просто не хочу цього, вибачте, г*вна, яке буде литися з обох сторін", - додав український боксер.

Олександр Усик
Олександр Усик

Раніше менеджер Усика заявляв, що цей поєдинок буде не цікавим ні телебаченню, ні фанатам, оскільки ім'я Федосова не на слуху.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.
Як раніше писав Знай.ua, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.

Також портал Знай.ua повідомляв, що менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.