Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) привітав росіянина Сергія Ковальова з перемогою над британцем Ентоні Ярдом і захистив титул чемпіона WBO у напівважкій вазі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Усик похвалив Ковальова за те, що він зміг вистояти після восьмого раунду. Тоді британець ледь не відправив Ковальова в нокаут, а тренер російського боксера хотів зупинити бій.

"Я дивився бій Ковальова. Він справжній чоловік. Восьмий раунд був дуже небезпечний, але він зумів проявити свій характер. Вистояв, витримав і повернув бій в своє русло. Вітаю Серьогу!" - сказав Усик у своєму Instagram.

Нагадаємо, Олександр Усик готується до дебютного бою в суперважкій вазі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Олександр Усик
Олександр Усик

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Бій відбудеться 12 жовтня в Чикаго (США) на стадіоні Wintrust Arena.
Нагадаємо, спочатку суперником Усика в цьому бою повинен був стати камерунський боксер Карлос Такам (36-5-1, 28 КО), однак він нещодавно змінив промоутера і натякнув, що українцю доведеться шукати нового суперника.

Карлос Такам, Getty Images
Карлос Такам, Getty Images

Стало відомо, що до цього бою Усик готується під керівництвом Анатолія Миколайовича Ломаченка, батька і тренера чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО).
Фото одного з тренувань опубліковано на офіційній сторінці Усика і Ломаченка в Instagram.

За цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
В разі перемоги у цьому бою Усик претендуватиме на значно більші гонорари в наступних поєдинках в суперважкій вазі.
Як раніше писав Знай.ua, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.