Кіберспортивний колектив з Європи OG виграв The International 2019 і вперше в історії найбільшого турніру з DOTA 2 став дворазовим переможцем.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Під час The International 2018 OG коментатори не вірили в їх успіх у плей-офф. До того ж за кілька місяців до турніру з команди пішли два гравця.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тим не менше вони змогли два рази перемогти PSG.LGD, найсильніший колектив 2018 року з Китаю, і стати чемпіонами світу. Після перемоги OG зробили перерву: вони слабо виступали на наступних турнірах, керрі Анатан Ana Фем на півроку пішов з команди і відпочивав від кіберспорту.

Разом команда зібралася за півроку до The International і змогли набрати очки, щоб пройти на турнір.

На груповому етапі The International OG жодного разу не програли і лише два матчі завершили внічию. Весь турнір вони придумували поєднання героїв — наприклад, взяли на позицію персонажа, який завдає шкоди, героя з підтримки, — а також незвичайні стратегії: наприклад, здійснювали глибокі вилазки у ворожий ліс до 10-ї хвилини.

Вже в гранд-фіналі OG грали з іншою командою з Європи Team Liquid, яка теж мала намір стати дворазовим чемпіоном.

У першому матчі вони довгий час програвали, але змогли повернутися в гру. Вона закінчилася поразкою OG тільки через помилки під час облоги ворожої бази. Друга, третя і четверта гри пройшли під доминацией OG на карті. Гравці OG заробили 15 млн доларів призових.

Нагадаємо, штучний інтелект обіграв кращих в світі гравців у покер.

Як повідомляв Знай. ua, кращий гравець в Dota 2 отримає 15 мільйонів доларів.

Також Знай. ua писав, що Rockstar додасть прибульців в культову гру.