17-річна українська тенісистка, чемпіонка юніорського Вімблдону-2019, Дар'я Снігур в інтерв'ю для спецпроекту "Майбутні Президенти" розповіла про те, яким бачить майбутнє України.
Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"У майбутньому бачу Україну без війни. Цим питанням треба займатися серйозно. Хочу, щоб діти нарешті могли повернутися до себе додому, щоб у нас була хороша економічна ситуація, щоб до нас захотіло приїжджати ще більше туристів і щоб люди, які тут живуть, не хотіли їхати", - розповіла тенісистка.

Дарина Снігур
Дарина Снігур

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, найкращі українські тенісистки - Еліна Світоліна, Даяна Ястремська та Леся Цуренко виступлять на найбільшому турнірі WTA в Китаї, який пройде з 28 вересня по 6 жовтня в Пекіні.

Еліна Світоліна шість разів виступала на цьому турнірі, і свій найкращий результат показала у 2016 році, коли дійшла до півфіналу. У минулому сезоні Світоліна програла тут у стартовому матчі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна вперше з березня цього року піднялася в ТОП-5 в оновленому рейтингу WTA.

Зараз Світоліна займає п'яту сходинку в рейтингу найкращих тенісисток світу.

Леся Цуренко, яка через травму ліктя знялася з турніру в Цинциннаті, втратила відразу 5 позицій (40), а Даяна Ястремська опустилася на одну сходинку (33).