Помер відомий український спортивний коментатор та журналіст Олександр Жураховський. Йому було 52 роки.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook його колега Руслан Свірін.
Олександр Жураховський
Олександр Жураховський
"Тільки день тому розповідав одній людині про перший склад спортредакції "Інтера" на чолі з Олександром Жураховським. І ось сумна звістка - він пішов за горизонт. Тут і слів немає. Один смуток. Стільки років разом працювали, стільки подій було висвітлено... Спочивай з миром, Олександр..." - написав Свірін.
Що стало причиною смерті журналіста, поки невідомо.
Олександр Жураховський працював на телеканалах "Інтер" та "Перший національний", а також на радіо "Ера". В Україні він був відомий не лише як спортивний журналіст, але і як один з найкращих коментаторів.
Знаменита фраза "Саша, де ти гуляв", яка була сказана на адресу Олександра Шовковського під час легендарного матчу плей-офф Євро-2000 Словенія-Україна, належить саме Жураховскому.
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Як писав Знай.ua, чемпіон і рекордсмен світу з плавання в холодній воді Микола Петшак загинув під час тренування в Красноярському краї (Росія).
Трагедія сталася на річці Єнісей, причиною загибелі 64-річного спортсмена називається нещасний випадок.
"В Красноярську помер учасник запливу через Берингову протоку, чемпіон і рекордсмен світу з плавання в холодній воді, директор спортивно-оздоровчого центру холодового плавання "Мегаполюс" Микола Петшак.
Причиною смерті став нещасний випадок. Микола Леонардович потонув в Єнісеї під час заняття з плавання. Прощання пройде у п'ятницю, 30 серпня", - повідомляє Міністерство спорту Красноярського краю.
Микола Петшак
Микола Петшак

Як повідомляв портал Знай.uа, загиблий боксер Максим Дадашев пережив інсульт під час фатального бою.