Легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона, колишній головний тренер збірної Аргентини, прокоментував інформацію про те, що він може очолити "Химнасию" з Ла-Плати.
Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Марадона спростував цю інформацію.
"Хочу прояснити, що не отримував і не відхиляв ніяких пропозицій від аргентинських клубів. Жодних офіційних контактів ні з ким не було.
Я здоровий, і, звичайно, для мене було б честю тренувати в своїй країні. Мені завжди подобалися виклики. Всіх обіймаю!" - повідомив Марадона.
Нагадаємо, останнім місцем роботи 58-річного Марадони був клуб другого мексиканського дивізіону "Дорадос", який він залишив у червні через операції на плечі та коліні.
Нагадаємо, Марадона очолив "Дорадос" у вересні 2018 року.

Як писав Знай.ua, Марадону заарештували в аеропорту Буенос-Айреса за скаргою, поданою його колишньою дівчиною Росіо Оліфою.

Дієго Марадона
Дієго Марадона

Як писав Знай.ua, Олексій Михайличенко призначений на пост головного тренера київського "Динамо".

Михайличенко замінив на цій посаді Олександра Хацкевича. До цього призначення Михайличенко працював в клубі в якості спортивного директора.

Олексій Михайличенко, ФК Динамо
Олексій Михайличенко, ФК Динамо

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Михайличенко вже працював з "Динамо" з 2002 по 2004 роки, а також у 2012 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Динамо" переманив талановитого гравця збірної Люксембургу Родрігеса.