Результат півфінального матчу Серена Вільямс – Еліна Світоліна – 6:3, 6:1. Про це повідомляє objectiv.tv.

Це означає що, Серена Вільямс 33 разів поспіль вийшла у фінал US Open.

Фінальний матч Відкритого чемпіонату США з тенісу буде розіграний 7 вересня. У фіналі US Open Вільямс зустрінеться з Бьянкою Андрееску – канадської тенісисткою з родини румунських іммігрантів. Найвища позиція Андрееску в рейтингу WТА – 14 (12 серпня 2019), поточна – 15.

Відкритий чемпіонат США з тенісу — один з чотирьох турнірів Великого шолома, нині проводиться в американському місті Нью-Йорк. Призові переможцю турніру в одиночному розряді становить майже $2 000 000.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що у чвертьфінальному матчі Еліна Світоліна обіграла американку Йоханну Конту з рахунком 6:4, 6:4. Тим самим українка вперше в своїй кар'єрі вийшла в півфінал Відкритого чемпіонату США з тенісу.

Нагадаємо, раніше Батько українського футболіста безслідно зник в окупованому Криму: рідні сходять з розуму.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Екс-форвард "Динамо" розповів про історичне суперечці з Даріо Срна: "Нехай вибирає ресторан".

Також, "Знай.ua" Дружину Морозюка відлупцював по голій дупі гарячий турків: відео, яке краще не бачити чоловіка.