Суд задовольнив клопотання про умовно-дострокове звільнення з колонії футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва, засуджених за хуліганство та нанесення побоїв. Про це повідомляють vestі.

Футболістів направили відбувати покарання в Білгородську область. Нападнику "Зеніту" Кокоріну суд призначив півтора роки загального режиму, півзахиснику "Краснодара" Мамаєву - рік і п'ять місяців. Молодший брат Кокоріна Кирило отримав півтора року позбавлення волі, приятель спортсменів, дитячий футбольний тренер Олександр Протасовицкий - 1 рік 5 місяців.

Всю цю "зграю" футболістів затримали в листопаді 20188 року. За даними слідства, вони стали учасниками двох бійок вранці 8 жовтня в центрі Москви. В одній з них постраждав водій співробітниці Першого каналу" Віталій Соловчук. Потім вони влаштували колотнечу з директором департаменту Мінпромторгу Денисом Паком і гендиректором державного наукового центру "НАМИ" Сергієм Гайсиным в "Кавоманів".

Нагадаємо, раніше Тренер Кемпбелла був у захваті від Ломаченко: "12 раундів не протрималися б...".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" Все буде добре": Коноплянка оцінив свій дебют в "Шахтарі".

Також, "Знай.ua" Легкоатлетка Бех-Романчук засвітила тіло мрії: яка там осінь, погляньте на цю спеку.