Британський боксер Тайсон Ф'юрі дав інтерв'ю, в якому прокоментував своїх можливих майбутніх суперників. Серед інших, він високо оцінив і рівень українця Олександра Усика, який, за його власним визнанням, може стати самим складним випробуванням в кар'єрі.

Перед боєм з Усиком Ф'юрі ще належить зустрінеться з Валлином і Уайлдером.

"Усик є незручним хлопцем. Він лівша, чемпіон світу у важкій вазі, непереможний чемпіон світу. Так що, можливо, він буде таким, найскладнішим випробуванням", — цитує Ф'юрі ESPN.

Тайсон Ф'юрі свій наступний бій проведе 14 вересня в Лас-Вегасі проти непереможеного шведа Отто Валліна. 22 лютого у Ф'юрі також заплановано рематч проти Деонтея Вайлдера, але для проведення цього бою йому для початку потрібно виграти поєдинок у Валліна.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, Погба жорстко підставив Ф'юрі.

Як повідомляв Знай. ua, Повєткін вибрав наступного суперника після перемоги над Ф'юрі.

Також Знай. ua писав, що Усик поставив Ломаченко нову мету.