Російський боксер, колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Мурат Гассієв, якого українець Олександр Усик відмолотив в Москві влітку минулого року, не зможе вийти на ринг 12 жовтня.

Про це повідомляє BoxingScene.

Гассієв повинен був дебютувати в Чикаго в суперважкому дивізіоні, але, швидше за все, росіянин не зможе відновитися після травми руки.

Мурат Гассієв
Мурат Гассієв

"Малоймовірно, що мій бій пройде в жовтні. Я продовжую відновлюватися після травми. Тепер все залежить від самопочуття, але головне – швидше відновитися". Мурат Гассієв

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Передбачалося, що Гассієв виступить в андеркарді дебютного бою Олександра Усика в суперважкому дивізіоні проти голландця Тайрона Спонга. Однак, мабуть, обійдеться без "російського" розігріву.

Як писав Знай.uа, екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі проти непереможеного американця Тайрона Спонга (13-0, 12 КО).

Як повідомляв портал Знай.uа, Гассієв готовий провести реванш з Усиком в хэвивейте.