Відома українська тенісистка Леся Цуренко знялася з Відкритого чемпіонату США із тенісу через травму.

Відповідне фото спортсменка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Третя "ракетка" України викликала бурхливе захоплення фанатів своїм фото з іспанської клініки.

Леся Цуренко в іспанській клініці

31-річна киянка вирушила до Фуенхіролу, щоб вилікувати травму ліктя та виклала знімок із однієї з процедур, але шанувальники звернули увагу зовсім на інше.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Леся Цуренко — українська тенісистка-професіонал. У професіональному тенісі з 2007-го. Володарка шести титулів ITF у одиночному розряді. 40-й номер світового одиночного рейтингу WTA.

Леся Цуренко

Нагадаємо, що результат півфінального матчу Серена Вільямс – Еліна Світоліна – 6:3, 6:1. Це означає що, Серена Вільямс 33 разів поспіль вийшла у фінал US Open.

Фінальний матч Відкритого чемпіонату США з тенісу буде розіграний 7 вересня. У фіналі US Open Вільямс зустрінеться з Бьянкою Андрееску – канадської тенісисткою з родини румунських іммігрантів. Найвища позиція Андрееску в рейтингу WТА – 14 (12 серпня 2019), поточна – 15.

Як повідомляв портал "Знай.ua", екс-форвард "Динамо" розповів про історичне суперечці з Даріо Срна: "Нехай вибирає ресторан".

Також, "Знай.ua", дружину Морозюка відлупцював по голій дупі гарячий турків: відео, яке краще не бачити чоловіка.