Лівий півзахисник Євген Коноплянка зіграв у першому поєдинку за "Шахтар", який носив статус товариського. З точки зору статистики, гра вінгера була якісною.
5 вересня гірники провели спаринг з "Колосом" (1:1). Коноплянка вдало проявив себе на полі під час першого тайму.

Євген Коноплянка, Getty Images
Євген Коноплянка, Getty Images

За відведені йому 45 хвилин, вінгер встиг відзначитися 45 техніко-тактичними діями, з яких 80% були вдалими. Словом, кожна хвилина для футболіста була на рахунку.
Коноплянка виконав 29 передач, причому точними виявилися 28 (або 97%). Два паси Євгена були класифіковані статистиками, як ключові (пас, відразу за яким слідує удар).

Також на рахунку Коноплянки 3 обведення (2 - успішні) та 9 участей у єдиноборствах (в 3 випадках - виграшні).
Слід відзначити, що після спарингу з "Колосом" Коноплянка відбув в розташування національної збірної України. Сьогодні вона на виїзді проведе черговий матч кваліфікації на Євро-2020. Суперником "синьо-жовтих" стане національна команда Литви.

Нагадаємо, раніше Син Коломойського повернувся в Україну: буде грати за "Дніпро".

Як повідомляв портал "Знай.ua" Кокорін і Мамаєв почули остаточний вирок суду: залишилося недовго

Також, "Знай.ua" Ломаченко розповів, як змінилося його життя за 5 років війни з Росією: "Втрачати друзів..."

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще