У скандального екс-гравця столичного "Динамо" Олександра Алієва стався конфлікт з поліцією в Києві.

Поліцейські зупинили автомобіль, в якому їхав Алієв з друзями.

Алієв розмовляв з патрульними на підвищених тонах і погрожував їм, використовуючи нецензурну лексику.

"Прибери, я сказав! Зараз покажу, що буде", - говорив Алієв.

Відео з'явилися в акаунті товариша Алієва Гранта Погосяна в Instagram.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як писав Знай.ua, Олександр Алієв прокоментував останні невдачі столичного клубу.

"Гидко дивитися на це "Динамо". Нічого не видно. Всі говорили, що винен Хацкевич, але він ні в чому не винен. Олександр Миколайович виконав свою роботу повністю. Він багато чого зробив для цього покоління "динамівців", які зараз грають.
Хацкевич багатьом дав дорогу у великий футбол. Думаю, він хотів, щоб клуб купив футболістів сильніше. Ми прекрасно розуміємо, що криза, хтось не хоче їхати, війна, але якщо взяти той же "Шахтар", футболісти ж їдуть. І вони грають, стають чемпіонами, виступають в Лізі чемпіонів, і виступають непогано, демонструють результат.
Що може змінити Михайличенко? Він давно працює в клубі, знає всю "кухню", знає все, що відбувається в команді. Поставте навіть Зідана або Моурінью, нічого не зміниться", - сказав Алієв в ефірі програми "Великий футбол".