Семиразовий чемпіон "Формули-1" Міхаель Шумахер покинув паризьку клініку імені Жоржа Помпіду. Про це заявив журналіст в ефірі телеканалу BFMTV.

За інформацією Макса Декюжі, Шумахера доставили в кардіологічне відділення однієї з клінік в понеділок, 9 вересня. У вівторок колишній спортсмен пройшов лікувальні процедури, а в ніч з середи на четвер залишив межі Франції.

Цікаво, що при транспортуванні обличчя і тіло спортсмена були закриті спеціальним чохлом. Макс Декюжі заявив, що методика, за якою лікували Шумахера, тримається у таємниці, однак він зміг вияснити, що німецькому гонщику переливали кров із додаванням стовбурових клітин. Він також зазначив, що подібне лікування повинно сприятливо вплинути на організм Шумахера, зокрема, на його мозок. Лікуванням Шумахера займався професор Філіп Менаше, який спеціалізується на терапії стовбуровими клітинами.

Мік Шумахер
Мік Шумахер

Повідомлялося, що спортсмена перевозили зі Швейцарії на автомобілі швидкої допомоги. Колишнього спортсмена відвідав президент Міжнародної автомобільної федерації і його колишній керівник в команді Ferrari Жан Тодт.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як відомо, Шумахер отримав важку травму голови в грудні 2013 року під час катання на гірських лижах. Гонщик переніс операцію, після чого довгий час був у комі. У 2013 році він прийшов до тями і його перевезли з лікарні додому в Лозанну. Останні роки Шумахер проходить тривалий процес реабілітації від травми, але його родина не розголошує інформацію щодо стану його здоров'я.

Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер

Наразі на німця чекає експериментальна операція по впровадженню стовбурових клітин в серцеву тканину. Керувати процесом буде кардіохірург професор Філіп Менаше.

Нагадаємо, гонщик Міхаель Шумахер вперше за 5 років вийшов із коми.

Як повідомляв портал Знай.uа, Усик показав українцям, як треба паритись в бані: "Аж в очі світить...".

Також Знай.uа писав, що після бою Тайсона Ф'юрі терміново забрали на операцію: десятки швів на обличчі, фото 18+.