12-річний Артем Соловйов-Крекша з Херсона - неодноразовий призер міжнародних циркових конкурсів і володар всеукраїнських премій, був учасником телешоу "Україна має талант. Діти", а зараз готується до міжнародних змагань.
Хлопчик займається цирковим мистецтвом, а тренера називають його "людиною без кісток".
"Взагалі це синтез танцю, гімнастики, які доповнюють один одного. І так виходить танець. Взагалі мама привела мене в студію. Я почав займатися десь з семи років. Перші три роки в мене виходило так собі. І у мене не було бажання тренуватися, тому що я не розумів, як це. А потім у дев'ять років я зрозумів, і почав вже більш охоче тренуватися. На сцені - це такий сплеск адреналіну виходить. Ці люди, багато людей навколо тебе, і це відчуття, яке не можна передати", - розповідає Артем.
12-річного херсонця Артема Соловйова-Крекшу тренери називають хлопцем без кісток.

12-річного херсонця Артема Соловйова-Крекшу тренери називають хлопцем без кісток. Вид мистецтва, яким він займається, має назву цирковий каучук. Херсонець став переможцем всеукраїнських конкурсів і учасником телешоу, а зараз готується до міжнародних змагань. Більше читайте за посиланням: https://ks.suspilne.media/news/38756. Oksana Soloviova Nataliia Ligai

Geplaatst door «Телеканал "Скіфія"».Херсон op Maandag 16 september 2019
Один з тренерів Артема, Юрій Нестеров, зазначає, що у хлопчика особливий талант.
"Відразу помітив, що в нього здібності і талант, як буває у вихованців, коли у них є талант, і вони розвивають його в роботі. Копітка робота. Тобто, у Артема є і талант, і він хоче розвиватися. Він творча людина. Це дуже цікаво і це дає результати. Я був спортсменом, потім я був на шоу "Україна має талант" і ми спілкувалися з танцівниками, з цирковими, і після цього я почав працювати в цирку. Я працював у різних шоу і спілкувався з різними артистами. У Херсоні це не так поширено. Більш танцями займаються. У нас є одна циркова студія, де діти займаються. Хотілося, щоб більше цього було ", - розповів тренер.
За словами мами спортсмена, сім'я планує вивести її на міжнародну циркову арену.

Як писав Знай.ua, 17-річна українська гімнастка Єва Мелещук стала другою на Кубку виклику в Португалії.

Як повідомляв портал Знай.ua, американська гімнастка стала чотириразовою чемпіонкою світу.