Чемпіон світу WBC американський боксер Деонтеей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) розповів, з ким би віддав перевагу провести бій замість реваншу з екс-чемпіоном світу в суперважкій вазі британцем Тайсоном Ф'юрі (27-0-1, 19 КО).
Нагадаємо, реванш Ф'юрі - Уайлдер запланований на лютий 2020 року.

"Я б побився з переможцем бою Джошуа - Руїс замість поєдинку з Ф'юрі. Але ми не збираємося когось про щось просити. Я воїн. Я король. У мене ментальність дикуна. Так що хай буде так. Якщо людина хоче, щоб я надер їй дупу на рингу, я це зроблю.

Я намагався запропонувати Ф'юрі інший шлях. Він сам говорив мені після першого бою: "Чому б тобі не побитися з Джошуа? А вже потім можу я повернутися". Я тільки пропоную те, про що він мене просив. Більшість цих хлопців отримують те, чого хочуть", - заявив Уайлдер.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Як раніше писав Знай.ua, Ф'юрі заявив, що його не цікавлять чемпіонські пояси та рейтинги, оскільки він є лінійним чемпіоном на століття.

За словами Ф'юрі, він вище всього цього, і б'ється з ким хоче, і коли захоче.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Мені плювати не рейтинги. Я - лінійний чемпіон світу і отримав цей статус на 100 років. Пояс для мене мало що значить, а якщо говорити про обов'язкового претендента, то я на це взагалі не звертаю уваги. Я вище цього.

"Циганський король" б'ється з ким хоче і коли хоче. Люди кажуть: "Як ви вважаєте, а ці троє (Тайсон Ф'юрі, Ентоні Джошуа та Деонтей Уайлдер) будуть битися один з одним? Вони забули, як я прибув до США і здобув перемогу над Деонтеєм? Тепер боріться один з одним.

Після бою зі Шварцем у мене буде кілька тижнів відпочинку, а потім я продовжу тренуватися. Наступний поєдинок запланований на 28 вересня", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.