Відомий український боксер, супертяж Олександр Усик знову порадував своїх шанувальників новою порцією потужних кадрів з тренування. На цей раз наш спортсмен не зрадив собі і додав трохи гумору в кадр.

Так, Саша боксував з грушею під пісню Олі Полякової. Вийшло досить цікаво — суміш сили та таланту. Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра в мережі Instagram.

"Hard work (англ. - важка робота)", - підписав спортсмен публікацію.

Шанувальники високо оцінили нове відео, яке набрало вже більше 260 тисяч переглядів, і взялися коментувати його:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У коментарях відзначилася і сама Полякова, яка була приємно здивована і вражена, що допомагає українському чемпіону готуватись до боїв.
"Нічо собі! Я допомагаю чемпіону! У Вас відмінний смак Саша!" - написала українська співачка.
Усик не залишив її коментар без відповіді і зазначив, що не всім подобається його смак. Однак, визнав, що Полякова допомагає йому своїми піснями.

Нагадаємо, WBSS проведе турнір в суперважкому дивізіоні.

Як повідомляв Знай.uа Усик відірвався з афроамериканским іншому під попсу: смішне відео.

Знай.uа писав, Гассієв повертається на ринг після важкої травми: названо дату дебюту в хевівейте.