Стало відомо, що у відомому оперному театрі "Ла Скала" в Мілані відбулася урочиста церемонія нагородження премії Міжнародної федерації футболу The Best.

Так, ця нагорода була вручена в декількох номінаціях за підсумками минулого сезону, а саме ФІФА оголосив кращих футболіста і футболістку, жіночих і чоловічих наставників, голкіперів, вболівальників і самий красивий гол.

Таким чином, найкращим футболістам в минулому сезоні був визнаний лідер збірної Аргентини і каталонського клубу "Барселона" Ліонель Мессі. Нападник "блаугранас" провів черговий чудовий сезон у своїй футбольній кар'єрі. Він забив 55 м'ячів в 59 матчах.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також найсильнішим наставником серед чоловічих команд передбачувано став тренер англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Юрген Клопп. Німецький фахівець привів своїх підопічних до перемоги в Лізі чемпіонів і другого місця в Прем'єр-лізі.

А премію за кращий гол сезону віддали представнику угорського клубу "Дебрецен" Даніелю Жори. Півзахисник яскраво відзначився шедевральним м'ячем у грі з командою українця Сергія Реброва "Ференцварош", коли в компенсований час він зміг вирвати перемогу для своєї команди ударом в падінні через себе.

У мережі також опублікували повний список лауреатів премії The Best 2019 року.

Нагадаємо, що Ярмоленко визнаний кращим гравцем матчу "Вест Хем".

Як повідомляв портал Знай.ua, Росія ризикує пролетіти на Олімпійських іграх 2020.

Також портал Знай.ua писав, що Зінченко засвітив слабкі сторони в Мансіті.