Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (28-0) дасть інтерв'ю російському мільярдерові Ігорю Рибакову на форумі Synergy Global Forum, який відбудеться 4-5 жовтня в Санкт-Петербурзі.

За це боєць отримає грошовий сертифікат на розвиток своєї школи.

"Я знаю, що таке боротися і що таке перемагати. Безліч бійців тренуються зі дня у день, але у них нічого не виходить. Для того, щоб бути завжди першим, мало мати міцні м'язи і відточений удар. Для того, щоб бути чемпіоном і перемагати раз у раз, потрібно бути сильним духом, з гідністю приймати удар і поважати себе і свого суперника.

Сила, гідність і повага - це три головні речі, які допомагають перемагати не тільки в спорті, але і в житті. Я вже другий раз виступлю на Synergy Global Forum. Для мене це не найлегше заняття - говорити зі сцени. Але я вважаю, що повинен це робити, тому що хочу бути вдячними тим людям, які кожен бій були поруч зі мною і вболівали за мене. Для мене це можливість розповісти їм про те, що потрібно робити, і якими треба бути, щоб перемагати", - розповів Нурмагомедов.

Нагадаємо, 7 вересня в Абу-Дабі (ОАЕ) відбувся турнір UFC 242, в головній події якого Хабіб Нурмагомедов (28-0) захистив свій титул у бою проти американця Дастіна Пор'є (25-6).

Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images
Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав Знай.ua, Нурмагомедов вибрав наступного суперника. Він може провести наступний бій проти екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях легендарного канадського бійця Жоржа Сен-П'єра (28-2), який оголосив про завершення спортивної кар'єри.

Про це повідомив менеджер Нурмагомедова Різван Магомедов.

"Жорж Сен-П'єр буде наступним суперником Хабіба. Нікого не хвилює, що хоче Фергюсон", - сказав Магомедов.

Як повідомляв портал Знай.ua, 38-річний канадський боєць Жорж Сен-П'єр оголосив про завершення професійної кар'єри.