Микола Липовий, перший тренер вінгера лондонського "Вест Хема" і збірної України Андрія Ярмоленка, назвав сильні сторони футболіста, а також розповів, якими якостями той виділявся в дитинстві.
"Андрій з дитинства багато забивав, дуже багато. З тих пір, як прийшов у першому класі. Його вирізняло те, що він був дуже цілеспрямованим. Не пропускав занять, хоча мама працювала. Вона водила його на заняття.
Такий характер був. Не любив програвати. Весь час із м'ячем. Йому ніколи було розважатися - завжди хотів тренуватися. Лівша, все ж на одній лінії - серце, нога. Швидше приймає рішення.
Таких талановитих дітей, як Андрій, у мене ще не було. Але має бути ще і робота. Всі діти талановиті, але не всі цілеспрямовані. Не всі такі фанати, а він тільки футболом і горів. Для нього навіть тренування не були складними. Не було такого дня, щоб він не хотів тренуватися", - розповів Липовий.
Андрій Ярмоленко
Андрій Ярмоленко

Як писав Знай.ua, Ярмоленко визнаний найкращим гравцем матчу Вест Хем - Манчестер Юнайтед - шостого туру Англійської прем'єр ліги, де його команда здобула впевнену перемогу над "Манчестер Юнайтед" (2:0).

Тепер "Вест Хем" займають шосту сходинку в таблиці і не програють ось вже п'ять турів поспіль.

Українець вийшов на поле в стартовому складі, і на 44-й хвилині забив перший гол у цьому матчі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після гри Ярмоленко був визнаний кращим гравцем матчу за версією офіційного сайту АПЛ і за результатами голосування вболівальників "Вест Хема".

На даний момент поєдинок з МЮ став для Ярмоленка найкращим у нинішньому сезоні.

Як повідомляв портал Знай.ua, в FIFA вибрали найкращий гол року.