Відомий український боксер Олександр Усик активно веде свою сторінку в Instagram та часто радує фанатів різноманітними фотографіями та відеороликами з тренувань. Цього разу спортсмен виклав знімок зі знаменитим американським баскетболістом та олімпійським чемпіоном Меджиком Джонсоном.

На знімку, зробленому в Лос-Анджелесі, видно, як два спортсмени стоять та посміхаються. Фанатам така фотографія сподобалася.

Нагадаємо, що у Британії визначили найкращого іноземного боксера і ним став колишній чемпіон світу у важкій вазі, українець Олександр Усик. Рішення визнати Усика найкращим іноземним боксером прийняла колегія Британської боксерської ради.

Варто додати, що колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) стане обов'язковим претендентом на бій з переможцем реваншу між британцем Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) і мексиканцем Енді Руїсом (33-1, 22 КО).

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Нагадаємо, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.