Відома 24-річна українська метальниця молота Ірина Климець посіла високе п’яте місце на чемпіонаті світу з легкої атлетики, який триває в Досі (Катар). Спортсменка вперше у своїй кар'єрі виступила у фіналі дорослого чемпіонату світу з легкої атлетики.



Волинянка вразила неймовірним покращенням особистого досягнення, встановленим вчора в кваліфікації (72,97 м), відразу двічі. Спершу Ірина метнула снаряд на 73,17 м, а в другій спробі – на 73,56 м.

Дебют вийшов приголомшливим, Ірина показала свій кращий результат у кар'єрі - 73,56 м. А це п'яте місце у світі!

Треба сказати, що такий виступ - не випадково, адже Климець у цьому році була переможницею Універсіади. А значить її результати йдуть по висхідній.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

З кожним днем зростає і кількість передплатників Ірини в Instagram. Ще б пак, дівчина просто засипала соцмережа своїми потрясными фото в бікіні, геть розбивши стереотип, що метательницы не можуть бути стройняшками.

Якщо вас вразили фотографії Ірини, ви можете її підтримати у голосуванні за найкращу легкоатлетку України. Зараз там в лідерах Юлія Левченко.

Нагадаємо, Ястремська вирішила замінити тренера.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна філософськи поставилася до поразки в Ухані.

Як раніше писав Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.