Екс-форвард київського "Динамо" Артем Мілевський прокоментував гру свого колишнього клубу, пише Sportanalytic.com.
За словами Мілевського, в його час в команді за таку серію з шести поразок керівництво вивезло б гравців у ліс.
"Нас би вивезли на "Мерсах" в ліс і змусили там тренуватися", - сказав Мілевський в інтерв'ю програмі Профутбол.

Як писав Знай.ua, Мілевский розповів, чому хоче повернутися у збірну України.

В соцмережах Мілевський натякнув головному тренеру української збірної Андрію Шевченку, що не проти повернутися у команду.

"Слухайте, я з приводу цього фото можу сказати, що нічого серйозного не мав на увазі. Просто дуже люблю пацанів і той дуже добротний футбол, який вони показують.

Я б просто приїхав, щоб усіх обійняти. І не більше того. Вийшов би на хвилин 20, обігрався в стінку з Зінченком, Ярмоленком і Коноплянкою, вивів би Яремчука один на один. І все. Дуже хочеться побачитися з ними.

В "Динамо" (Брест) є адміністратор Борис (Кузьмін - ред.), який працює і в збірній України. Я завжди його питаю, як там пацани і колектив. Тому ми його дуже поважаємо.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Що стосується Instagram, то я просто люблю пожартувати і підколоти. Всім передаю привіт", - розповів Мілевський в інтерв'ю для програми "Профутбол".

Як повідомляв портал Знай.ua, Олексій Михайличенко призначений на пост головного тренера київського "Динамо".