Дружина російського спортсмена Хабіба Нурмагомедова, незважаючи на те, що у шлюбі з чоловіком прожила 6 років, овіяна таємницями. Про неї досі мало відомо, навіть її обличчя ніхто не бачив, адже живе сім'я Нурмагомедова за мусульманськими законами, які забороняють жінці показувати свою красу — лише чоловіку.

Російський боєць змішаних бойових мистецтв, чемпіон UFC Хабіб Нурмагомедов, незважаючи на славу, яку йому приній успіх у спорті, не впускає пресу в своє життя і не виставляє свою сім'ю напоказ. Тему свого особистого життя і своєї сім'ї спортсмен намагається не зачіпати, хоча іноді на запитання журналістів все ж відповідає.

І хоча про дружину спортсмена досі відомо мало, нещодавно в пресі з'явилась історія про те, як почалося кохання Хабіба і як зараз живе його сім'я. Про це розповів портал Mash.

Історія кохання Хабіба і його дружини Патімат почалася ще в дитинстві, за партою сільської школі, пережила довгу розлуку і лише значно пізніше, коли аварський спортсмен вже досягнув перших успіхів, увінчалась весіллям і втілилась у дружню сім'ю.

Патімат - лагідна дагестанська дівчина і перша красуня в невеликому селі Сільд Цумадінського району Дагестану, була першим коханням спортсмена. Познайомився Хабіб з нею ще в ранньому дитинстві - вони разом росли в невеликому селі і вчилися в одній школі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

село Сільді

Згодом, сім'я Хабіба вирішила переїхати в Кіроваул значно більше село Кизилюртівського району. А згодом і зовсям переїхали в Махачкалу . Однак, хлопець протягом довгого часу продовжував приїжджати в рідне село, де часто бачився з Патімат.

А в 22 роки, коли Хабіб здобув славу бійця з величезним потенціалом та почав отримувати непогані гроші, він твердо вирішив, що одружується на коханій дівчині. Повернувшись після чергового бою в Дагестан, він відправив батька до батьків Патімат свататися. Батьки дівчини, звичайно ж, погодилися на союз з уже відомим бійцем.

У 2013 році Хабіб і Патімат зіграли весілля. Свткували традиційно пишно. І незважаючи на те, що Хабіба Нурмагомедова в той час було важкот назвати багатою людиною, на бенкет запросили більше 1200 чоловік.

Однак, гостям так і не вдалося побачити обличчя Патіми. Її за мусульманськими традиціями приховали за непроникними білими шатами, вона все весілля пробула у непрозорій фаті. Адже за традиціями, які понад усе шанує іменитий спортсмен, обличчя судженої можуть бачити лише чоловік і його рідні.

У мережі можна знайти кілька фото з весілля Хабіба, на яких обличчя дружини спортсмена покрито фатою.

Батько Хабіба і його наставник Абдулманап Нурмагомедов прокоментував стосунки невістки і сина так.

“Чоловік каже: “Закрийся!” - і вона закривається. Її краса повинна належати тільки чоловікові. Це не сьогоднішнє питання, все було вирішено 400 років тому”.

Зараз Патимат і Хабіб виховують двох дітей: чотирирічну Фатіму і однорічного Магомеда. Фото з сином, Хабіб, до речі, все ж опублікував в мережі. Також є відео, на якому батько Хабіба Абдулманап Нурмагомедов бавить онука.

А недавно Хабіб повідомили, що дружина чекає третю дитину. До слова, незважаючи на титули і фінансове благополуччя, народжувати Патімат буде в рідному Дагестані.

Хабіб на свої бої дружину не бере. За його словами, сім'я йому заважатиме.

“Я вважаю, що сім'я заважає. Кормье, наприклад, свою сім'ю з собою бере. Протягом останнього тижня, коли він ганяє вагу, весь час сім'я поруч. Йому це допомагає - мені заважає. Я вважаю, що моя сім'я повинна бути подалі від цього”, - коментує Хабіб.

Втім, обличчя Патімат насправді бачили, але лише друзі та родичі. Для всіх інших обличчя дівчини залишається загадкою.

Нагадаємо, Нурмагомедов розповів про поповнення в родині

Як повідомляв портал Знай.ua, Хабіб Нурмагомедов поділиться найпотаємнішим із російським мільярдером

Також Знай.ua писав, Нурмагомедов вибрав наступного суперника.