Кохана українського легіонера "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влада Седан має чималу армію прихильників у соцмережах. За дівчиною слідкує понад 160 тисяч користувачів Instagram, тому Влада не забуває тішити підписників яскравими світлинами.

Так, цього разу дівчина Олександра Зінченка опублікувала осіннє фото, де вона зображена у досить відвертій позі.

На фото Влада Седан позує, ймовірно, у парку. Її образ підібрано в осінніх бежевих тонах. Дівчина одягнула прості короткі джинсові шорти та білу майку. Образ доповнила стильним тренчем та черевиками такого ж бежевого кольору. У руках вона тримає сонцезахисні окуляри.

Прихильники не пройшли повз й засипали публікацію компліментами:

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Михайличенко став на захист Динамо після гри з Лугано: "Не показали все, що могли".

Як повідомляв портал Знай.uа, помер відомий Олімпійський чемпіон і капітан збірної. Колишній футболіст збірної Нігерії олімпійський чемпіон Айзек Проміс помер від серцевого нападу.

Експерти вважають, що це могло бути пов'язано з інтенсивністю навантажень в професійному спорті, а також з тим, що футболісти можуть приймати якісь речовини, що дозволяють їм переносити великі навантаження.

Також портал Знай.uа писав, що Олімпійська чемпіонка "влетіла" на два мільйони через брехливого екстрасенса: "Містично розрулила проблеми".