До щоглу гравці "Динамо" підійшли, однозначно, розлюченими після нічиї з "Лугано". І це було помітно вже з перших секунд матч. Закономірно, що тепер тимчасово основним голкіпером "Динамо" став Георгій Бущан, адже Бойко отримав травму і ризикує пропустити найближчий місяць.

Але, це не завадило киянам провести приголомшливий матч.

Перший тайм гравці "Динамо" пристрілювалися до команди супротивника, а ось уже другий тайм почав справжню недільну феєрію, в якій взяв участь і сам арбітр матчу.

На 49 хвилині Шепелєв грубо зіграв в ноги гравця "Колоса" і, отримавши другу жовту картку, залишив команду в меншості. Але, столичні хлопці не здалися і продовжили пресинговать суперника.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На 54 хвилині м'яч після удару де Пени, потрапив в обличчя Максименка, але арбітр Коваленко порахував, що була гра рукою. Підсумок моменту - пенальті у ворота "Колоса" і червоне світло перед обличчям Максименка.

До 11-метрової позначки підійшов Циганков і без шансів для воротаря пробив у ворота.

66 хвилина ознаменувався другим голом "Динамо": Кадар від своєї штрафної видав класну передачу на хід Бесєдіну, який увірвався в штрафну і точно пробив під голкіпером!

На 74 хвилині арбітр призначив ще один пенальті у ворота "Колоса". Однак, карма повернулася киянам і Циганков не зміг обіграти Волинця, а Гармаш не добив у порожні ворота. Тим самим Віктор перервав свою серію забитих пенальті.

Варто відзначити, що після несправедливо призначеного пенальті гравці "Колоса" помітно хвилювалися і не змогли налаштуватися на подальший опір динамівцям.

81 хвилина і дубль Бесєдіна. Артем прийняв м'яч в штрафній "Колоса", розвернувся і точно пробив повз голкіпера!

Арбітр компенсував 4 хвилини і здавалося, що матч вже наближається до свого логічного завершення. Але, "Динамо" змогло і далі радувати своїх уболівальників.

Третій пенальті у ворота "Колоса" після збитого Чорноморцем Бесєдіна зі штрафного, взявся реалізовувати Вербич і холоднокровно обіграв воротаря.

Фінальний свисток, рахунок 0:4 на табло і тепер постає гостре питання про те, щоб вводити систему відеоповторів.

Нагадаємо, раніше Ярмоленко помітив найслабше місце збірної України: це вирішує все.

Також Знай.uа писав, що FIFA The Best 2019: названо найкращого футболіста, наставника і гол сезону.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Шевченко погодився очолити "Мілан", але при одній умові.