Боксер у суперважкій вазі Деонтей Вайлдер вважає, що він найдостойніший для звання абсолютного чемпіона світу. Про це він розповів в інтерв'ю "Sky Sport".

Деонтей володіє титулом чемпіона WBC. Спортсмен заявив про те, що хоче стати абсолютним чемпіоном світу у своїй ваговій дивізіоні.

"Буде один чемпіон, одне ім'я, один чоловік, якого будуть кликати Деонтей Вайлдер. Якщо все буде добре складатися. Однак це залежить не тільки від мене. Але я кажу з упевненістю. Я вірю, що все піде за планом, хоча багато чого залежить від інших людей. Однак я буду виконувати свою роботу. Який інший чоловік заслужив цього більше за мене? Адже я лідер, король, імператор. Мої слова багато чого коштують, що я кажу, то все збувається", зазначив 33-річний американець.

Він роз'яснив, що саме він повинен стати абсолютним чемпіоном. Адже саме він є справжнім королем і лідером.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

При цьому Деонтей Уайлдерз 2006 року став першим американським чемпіоном світу. А вже з 2015 року вважається Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC.

Нагадаємо, Усику замість допінгового голландця знайшли "гору м'яса" з США.

Як повідомляв Знай. ua, новий суперник Усика Візерспун "махає кулаками" ще до бою.

Також Знай. ua писав, що Уайлдер назвав себе "королем хэвивейта.