Чемпіон WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (17-0, 14 КО) підтримав Олександра Усика (16-0, 12 КО). Відповідне відео спортсмен розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"В зв'язку з тренувальним процесом не можу приїхати і особисто підтримати, але буду дивитися і вболівати за мого друга. Саня, удачі! Роби, як вмієш", – написав Гвоздик

Бій Усика і Візерспуна відбудеться 12 жовтня в Чикаго.

Раніше американський супертяж Чез Візерспун прокоментував майбутній поєдинок з Олександром Усиком, який відбудеться 12 жовтня в Чикаго, США. Таку заяву Чез зробив в інтерв'ю Matchroom Boxing.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Візерспун зазначив, що він довго чекав на титульний поєдинок і нарешті отримав свій шанс, тому налаштований вельми рішуче. А українцю обіцяє важкий бій.

"Дуже радий можливості битися з Усиком в Чикаго. Я і так знаходився в процесі підготовки, сподівався на великий поєдинок. Більшого і просити не варто. Олександр дебютує в суперважкій вазі, йому належить дізнатися, що тут зовсім інша гра", – заявив боксер.

Нагадаємо, Усику замість допінгового голландця знайшли "гору м'яса" з США.

Як повідомляв Знай. ua, новий суперник Усика Візерспун "махає кулаками" ще до бою.

Також Знай. ua писав, що Уайлдер назвав себе "королем хэвивейта.