Нарешті це сталося. Майже рік пройшов з того моменту, як повинен був пройти дебют українського боксера Олександра Усика в суперважкій вазі, за цей час двоє спортсменів так чи інакше не змогли стати суперниками нашого боксера. Тим не менш, Саша все ж дебютує у суперважкому дивізіоні.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

За інформацією журналістів, суперником Усика стане американець Чазз Візерспун. Бій відбудеться на арені "Уінтраст" в Чикаго (США), а поєдинок навряд чи почнеться раніше 05:00 за київським часом.

Так, першим суперником Олександра в хевівейті стане 38-річний Чазз Візерспун. Американець на шість років старше за Усика і на дев'ять років довше виступає на професійному рівні. За всю свою кар'єру Візерспун провів 41 поєдинок і переміг у 38 з них. Це дійсно серйозний відсоток перемог, однак варто розуміти — Чазз вигравав у тих, у кого мав, а от в матчах з рівними або трохи кращими Тоні Томпсоном і Сетом Мітчеллом траплялися технічні нокаути.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А ось дізнатися, хто виявиться сильнішим, можна вже вранці 13 жовтня. Орієнтовно стартує поєдинок о 05:00, а в прямому ефірі бій вже традиційно покаже телеканал "Інтер".

Нагадаємо, в кроці від титульного бою: яким буде дебютний бій Усика в супертяжах?

Як повідомляв Знай.uа чемпіон світу з боксу розбився в ДТП, лікарі роблять все можливе: подробиці трагедії.

Знай.uа писав, Усик і Візерспун провели битву поглядів: як це було.