У п'ятницю, 11 жовтня, збірна України на чолі з тренерським штабом Андрія Шевченка здобула п'яту перемогу на груповому етапі відбору на чемпіонат Європи з футболу (Євро-2020).

Після перемоги, вже вранці 12 жовтня, футболісти після сніданку працювали двома групами, а після цього приймали відновлювальні процедури. Зате решта 13 виконавців, які вийшли на заміну або взагалі не брали участь у грі, провели тренування на добре знайомому "Сонячному".

До від'їзду національна команда готується вже після обіду. Так, виліт чартерного рейсу "Харків-Київ" запланований на 17:30.

У неділю, 13 жовтня, відбудеться черговий передігрового день і в 18:30 головний тренер команди Андрій Шевченко, а також один з гравців зустрінуться з журналістами у конференц-залі НСК "Олімпійський". Вже на 19:00 запланована офіційна тренування на головній арені країни.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, "Динамо" створило сенсацію в матчі з "Колосом".

Як повідомляв Знай. ua, у мережі показали краще виконання гімну України перед матчем з Литвою.

Також Знай. ua писав, що італійська улюблениця Шевченка яскраво відреагувала не нескромне прохання фанатів.