Зірковий нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі відверто розповів про свою дружину Антонеллу Роккуццо.
За словами Мессі, він захоплюється дружиною.
Крім того, футболіст зізнався, що дуже любить солодке.
"Улюблена якість дружини? Я абсолютно їй захоплююся. У неї багато хороших якостей: характер, вона завжди в гарному настрої, вона справляється з усіма проблемами найкращим чином. Антонелла - дуже розумна і взагалі хороша у всьому.
У їжі я невибагливий. А що стосується солодощів, то трохи шоколаду, карамелі або морозива. Я люблю солодке. Намагаюся багато не їсти, але мені подобається", - передає слова Мессі видання Marca.

Ліонель Мессі з дружиною та дітьми
Ліонель Мессі з дружиною та дітьми

Як писав Знай.ua, справу проти нападника "Барселони" і збірної Аргентини Ліонеля Мессі за звинуваченням в ухиленні від сплати податків і шахрайстві закрили.
За інформацією видання, в ході засідання суддя Марія Тардон постановила припинити провадження за скаргою, яка була представлена колишнім співробітником благодійного фонду "Лео Мессі" Федеріко Ретторі.
Ліонель Мессі
Ліонель Мессі
На думку судді, звинувачення Ретторі не було підкріплено ніякими даними та доказами: позивач покладався виключно на повідомлення ЗМІ.
Тардон також зазначила, що частина можливих злочинів, у яких звинувачують Мессі, могла бути здійснена на території Аргентини. А це - поза компетенцією правоохоронної системи Іспанії.

Нагадаємо, нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний найкращим футболістом року за версією ФІФА.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.