Воротар "Маріуполя" Рустам Худжамов розкритикував закон про амністію для бойовиків на Донбасі, пише Sportarena.
Худжамов вважає, що амністію не можна вводити.
"Пропонують внести закон про амністію для сепаратистів - це що таке? Ми 15 тисяч осіб поховали заради чого? Кожен день хлопці гинуть заради чого? Щоб назад дружити з ними? Я особисто не за це", - заявив Худжамов в інтерв'ю Sport Arena TV.

Як раніше писав Знай.ua, чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик (17-0, 14 KO) прокоментував політичну складову поєдинку проти росіянина Артура Бетербієва (14-0, 14 КО).

Поєдинок 18 жовтня пройде на арені Liacouras Center у Філадельфії (США).

На запитання, чи буде він боксувати, тримаючи в голові думки про війну між Україною та Росією, він відповів, що не хоче проводити ніяких паралелей.
"Я просто спортсмен. Не хочу проводити ніяких паралелей з поєдинком. Я живу в Каліфорнії, а він - у Монреалі. Я нічого не знаю про це", - передає слова Гвоздика Fightnews.

Дивіться офіційний промо-ролик бою Гвоздик - Бетербієв:

В Україні бій Гвоздик - Бетербієв в прямому ефірі покаже телеканал Інтер в рамках програми "Великий бокс". Початок - о 4:30 ранку 19 жовтня.

Дивіться офіційний промо-ролик бою Гвоздик - Бетербієв:

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За цей бій Гвоздик отримає рекордний гонорар.

Як пише Sport Arena, за перший об'єднавчий поєдинок у кар'єрі Гвоздик заробить 1,5 мільйона доларів.

Як повідомляв портал Знай.ua, переможець поєдинку Гвоздик - Бетербієв стане лідером напівважкої ваги.