Російський чемпіон WBC та IBF у напівважкій вазі Артур Бетербієв (15-0, 15 КО) висловив подяку всім уболівальникам, які підтримували Росію та Україну під час бою.

Так він прокоментував перемогу над українцем Олександром Гвоздиком (17-1, 14 КО).

Артур Бетербієв
Артур Бетербієв

Бетербієв зазначив, що нічого страшного не сталося. Якщо цього разу Гвоздик програв, то наступного обов'язково виграє:

"Хочу подякувати всім уболівальникам, хто підтримував мене, Росію, Україну. Сьогодні нічого страшного не сталося. Олександр Гвоздик програв, але наступного разу виграє. Сьогодні повинен був хтось піти переможцем". Артур Бетербієв

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Бій Гвоздик - Бетербієв відбувся 18 жовтня у Філадельфії
Бій Гвоздик - Бетербієв відбувся 18 жовтня у Філадельфії

Нагадаємо, що чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик (17-1, 14 KO) провів об'єднавчий бій проти володаря титулу IBF росіянина Артура Бетербієва (15-0, 15 КО). Бетербієв достроково переміг Гвоздика і забрав обидва чемпіонські титули.

Бетербієв активно почав бій, з перших раундів став "тиснути", йти вперед, але Гвоздик чудово рухався на ногах, і пробивав двійки, а суперник активно захищався. У кінцівці раунду Бетербієв кинув Гвоздика на канвас, і рефері відрахував йому нокдаун. У перерві між раундами він скасував своє рішення, про що повідомив усім трьом суддям.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Усик прокоментував першу перемогу в хевівейті.