Чемпіон світу WBC в суперважкій вазі американський боксер Деонтеей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) вважає себе королем боксу, і заявив, що давно заслужив місце в Залі слави.
За словами Уайлдера, він не отримує належного визнання.
"Що б я не зробив, це не отримує визнання. Але потрібно розуміти, що я - король, я - чемпіон хевівейта. Своїми вчинками я вже заслужив місце в Залі слави. Я - найкращий нокаутер в боксі. Мене просто благословили даром нокаутуючого удару.
Мені вдалося вже багато разів спростувати слова багатьох критиків. Незважаючи на це, у світі ще залишилося багато скептиків. Це додає мені мотивації і волі рухатися тільки вперед", - передає слова Уайлдера Boxing Scene.

Як раніше писав Знай.ua, Уайлдер розповів, з ким би віддав перевагу провести бій замість реваншу з екс-чемпіоном світу в суперважкій вазі британцем Тайсоном Ф'юрі (27-0-1, 19 КО), який заплановано на лютий 2020 року.

"Я б побився з переможцем бою Джошуа - Руїс замість поєдинку з Ф'юрі. Але ми не збираємося когось про щось просити. Я воїн. Я король. У мене ментальність дикуна. Так що хай буде так. Якщо людина хоче, щоб я надер їй дупу на рингу, я це зроблю.

Я намагався запропонувати Ф'юрі інший шлях. Він сам говорив мені після першого бою: "Чому б тобі не побитися з Джошуа? А вже потім можу я повернутися". Я тільки пропоную те, про що він мене просив. Більшість цих хлопців отримують те, чого хочуть", - заявив Уайлдер.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Як раніше повідомляв Знай.ua, Ф'юрі заявив, що його не цікавлять чемпіонські пояси та рейтинги, оскільки він є лінійним чемпіоном на століття.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вибило з колії, бій з Уайлдером під питанням.