Цими днями відбувся матч 9-го туру англійської прем'єр-ліги (АПЛ), де український півзахисник "Вест Хема" Андрій Ярмоленко зіграв один тайм у матчі проти "Евертона". Однак, так і не допоміг англійському клубу уникнути поразки.

Як відзначається, український вінгер "Вест Хема" Андрій Ярмоленко в перерві замінив Феліпе Андерсона. Щоправда, це не допомогло виправити ситуацію, і "Евертон" виграв з рахунком 0:2.

Однак, наставник Мануель Пеллегріні зауважив, що не випустив Ярмоленка раніше, адже не хотів навантажувати його після його двох матчів за збірну України.

Мануель Пеллегрін

"Я подумав, що не варто Ярмоленку грати 3 матчі за тиждень після того, як він недавно відновився від важкої травми. Він двічі зіграв за збірну, і я вирішив сьогодні залишити його в запасі на перший тайм. Але я не думаю, що це стало причиною поразки. "Евертон" заслужив перемогу, - підкреслив Пеллегріні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, зірковий бомбардир "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро потрапив в автомобільну аварію, коли їхав на своєму автомобілі на тренування команди.

Як повідомляв портал Знай.uа, захисник "Динамо" засвітився в компанії ефектної білявки.

Також портал Знай.ua писав, Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020.