Вболівальники "Ліверпуля" вивісили величезний банер непристойного змісту перед гостьовим матчем третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Генка" (4:1).
На плакаті зображений нападник Дивок Орігі, який тримає в руках свій статевий орган величезних розмірів. Банер незабаром прибрали.
Керівництво "Ліверпуля" відразу ж відреагувало на цей інцидент.
В заяві клубу сказано, що було зроблено все для того, щоб банер прибрали як можна швидше, зазначивши, що це неприйнятно.
"Ліверпуль" засуджує образливий банер, який був вивішений перед початком гри проти "Генка" на секторі наших уболівальників. Ми зробили все для того, щоб він був прибраний як можна швидше.
Зараз ми працюємо з владою і представниками "Генка" для того, щоб ідентифікувати винних. Повторення подібних дій буде зустрінуте санкціями з боку клубу", - йдеться в заяві.

Як писав Знай.ua, півзахисник "Ліверпуля" Садіо Мане розповів, як ставиться до грошей і багатства.

Садіо Мане, Getty Images
Садіо Мане, Getty Images
За словами футболіста, йому не потрібні десять машин, багато дорогих годинників і особисті літаки.
"Навіщо мені 10 "Феррарі", 20 наручних годинників або 2 літаки? Я пережив важкі часи. Я голодував, працював у полі, грав у футбол босоніж.
Сьогодні я можу допомагати своїм людям - будувати школи, стадіони і дитячі сади. Я волію, щоб мої люди отримували хоча б частку того, що дає мені життя", - передає слова Мане видання The Sun.

Як писав портал Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.