Український спортсмен Павло Коростильов завоював золоту медаль у стрільбі на Всесвітніх іграх серед військовослужбовців в Ухані (Китай).
Українець набрав 588 очок у стрільбі з великокаліберного пістолета з відстані 25 м.
Зазначимо, що для Коростильова це вже третя медаль на цих змаганнях.
Як раніше писав Знай.ua, жіноча збірна України з фехтування на шаблях завоювала бронзові медалі на 7-х Всесвітніх Іграх серед військовослужбовців.
Українські шаблістки Аліна Комащук, Олена Вороніна та Юлія Бакастова у впертій боротьбі завоювали бронзові нагороди. Українки обіграли предсиавительниц Польщі з рахунком 45:41.

Як писав Знай.ua, українські шпажисти стали віце-чемпіонами світу в Угорщині.

Українські шпажисти стали віце-чемпіонами світу
Українські шпажисти стали віце-чемпіонами світу

Чоловіча збірна України з фехтування у фіналі командного турніру поступилася збірній Франції - 37:44, ставши срібним призером Чемпіонату світу у Будапешті.
Шпажисти Богдан Нікішин, Анатолій Герей, Роман Свічкар і Ігор Рейзлін отримали командне срібло, і стали віце-чемпіонами світу. Це четверта медаль Будапешта-2019 для України.
Нагадаємо, що в півфіналі українці здолали шпажистів з Китаю - 38:24.

Як повідомляв Знай.ua, українська шаблістка Ольга Харлан виграла чемпіонат світу з фехтування, який відбувся у Будапешті.

Ольга Харлан
Ольга Харлан

Нагадаємо, у фіналі Ольга Харлан у напруженій боротьбі перемогла представницю Росії Софію Велику з рахунком 15:14. Харлан більшу частину фіналу вела в рахунку, але в кінцівці Велика зрівняла рахунок 13:13 і вийшла вперед. Але останні два уколи були від українки.
Як повідомляв портал Знай.ua, українська збірна тріумфально виступила на других Європейських іграх-2019, завоювавши 51 медаль.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще